Cine este buzoianul mort în accidentul de la Cumpărătura: „Bubu” avea 36 de ani, era militar, iar în timpul liber oferea servicii de tractare auto

Gheorghe Băicuș Bubu
Șoferul platformei decedat în accidentul din localitatea Cumpărătura din județul Suceava era un bărbat de 36 de ani din Buzău. „Bubu”, așa cum îi spuneau prietenii, era militar, iar în timpul liber oferea servicii de tractare auto.

Acesta nu era căsătorit și nu avea copii. Mama lui, care trăiește în Spania, va sosi în țară pentru organizarea înmormântării.

Gheorghe Băicuș (Bubu) avea mai multe anunțuri de tractări auto publicate pe site-urile de profil. În această dimineață a fost sunat de către un bărbat din Suceava care a solicitat ajutorul lui pentru că mașina cu care se întorcea din concediu, împreună cu soția și cei doi copii, s-a stricat în apropiere de Buzău.
{inAds}
Tânărul a răspuns imediat apelului, ajungând în scurt timp la locul în care mașina familiei se defectase. Autoturismul a fost urcat pe platformă, în timp ce membrii familiei au urcat în mașina de teren a buzoianului.

Câteva ore mai târziu au murit toţi cinci.

Acum, cei care l-au cunoscut pe Bubu sunt șocați de soarta pe care a avut-o. Prietenii susțin că tânărul militar nu refuza niciodată pe nimeni și își dorea să ajute pe toată lumea.

{getCard} $type={post} $title={INFO}

Accidentul cu cinci morţi de luni dimineaţă, din localitatea suceveană Cumpărătura, a fost provocat de şoferul ucrainean al unei autocisterne care a adormit la volan, potrivit concluziilor Poliţiei judeţene.

Bărbatul de 40 de ani, care era la volanul autocisternei, este cetăţean ucrainean, şi se deplasa dinspre municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcţie de tip ciment, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Ionuţ Epureanu.

Acesta a adormit la volan, iar autocisterna a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul în care se aflau cele cinci victime.
Mai nouă Mai veche