Tânăr fără permis care se plimba cu mașina prin Bahna Arin, prins de polițiști după un apel la 112

Tânăr fără permis care se plimba cu mașina prin Bahna Arin, prins de polițiști după un apel la 112
Miercuri, 10 iulie 2024, la ora 22:36, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin din satul Bahna Arin, comuna Preutești, județul Suceava, circula cu autoturismul pe drumurile din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza sesizării, patrula de serviciu s-a deplasat în zona indicată, împrejurare în care pe drumul comunal din satul Bahna Arin a observat autoturismul în trafic, fapt pentru care a oprit pentru control autoturismul condus de o persoană de sex masculin.

La volan a fost identificat Adrian V., de 20 de ani, din Bahna Arin, care a precizat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, aspect concretizat în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române.
{inAds}

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Tot din cercetări s-a stabilit că autoturismul condus nu avea poliță de asigurare RCA valabilă, conducătorul auto fiind sancționat contravențional cu amendă de 2.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare, autoturismul fiind imobilizat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.
Mai nouă Mai veche