Activităţi prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României

Misiuni de reprezentare

Sambătă, 28 noiembrie a.c., două plutoane de elevi jandarmi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni au participat la misiunea de reprezentare organizată în localitatea Gura Humorului cu ocazia sărbătoririi Zilei Bucovinei.
Marţi, 1 decembrie a.c., cadre şi elevi ai instituţiei noastre au participat la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale, asigurând un pluton de defilare la parada militară ce s-a desfăşurat la Suceava şi o gardă la monumentul eroilor din Fălticeni unde s-au depus coroane de flori în memoria eroilor.

Festivitate de premiere – „Cupa 1 Decembrie”

Vineri, 27 noiembrie a.c., la sediul şcolii s-a desfăşurat festivitatea de premiere a câştigătorilor competiţiei „Cupa 1 Decembrie”, în cadrul căreia personalul şcolii şi-a demonstrat măiestria la următoarele probe: concurs de patrule, atletism, tir, minifotbal, tenis de masă şi volei. Pe baza clasamentului individual şi pe echipe, prin cumularea punctelor obţinute de fiecare concurent şi echipă, cupa „Cupa 1 Decembrie” 2015 a revenit Batalionului 1 elevi.
Competiţia a fost organizată în colaborare cu Asociaţia Clubul Sportiv „Şomuz” Fălticeni.

Recompense

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, au fost înaintaţi în gradul următor un ofiţer şi un subofiţer. De asemenea, 17 ofiţeri şi 16 subofiţeri au fost recompensaţi cu „mulţumiri” şi „felicitări” pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului. Pentru rezultatele obţinute în procesul de învăţământ şi comportamentul exemplar, 34 de elevi jandarmi au fost recompensaţi cu “evidenţiere de către comandant în faţa colegilor”.
Mai nouă Mai veche