Incendiu în localitatea Pârteştii de Jos, 12 martie 2016

Incendiu în localitatea Pârteştii de Jos, 12 martie 2016Incendiu în localitatea Pârteştii de Jos
12.03.2016, ora anunţării la 112 - 0:41

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca, sprijiniţi de Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Cacica şi Arbore, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui M.S., din comuna Pârteştii de Jos.
La sosirea echipajelor, ardea violent casa de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie şi la două proprietăţi aflate în imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:05 şi au ars etajul, mansarda şi acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, precum şi bunuri casnice. Flăcările au degradat şi parterul locuinţei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric cu defecţiuni.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar forţele care au intervenit au salvat 26 bovine, 10 porcine, adăpostul de animale, depozitul de furaje, bucătăria de vară ale proprietarului şi cele două gospodării învecinate.

Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ
Mai nouă Mai veche