Liteni: Persoane suspecte de comiterea unei tâlhării reţinute de poliţişti, 5 decembrie 2012

La data de 05.12.2016, în urma continuării cercetărilor în cazul tâlhăriei comise de autori necunoscuți la data de 03.12.2016, asupra unui bărbat de 74 de ani, din comuna Fîntînele, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind patru tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani, toți din orașul Liteni, precum şi a unui complice la comiterea infracţiunii, un localnic de 26 de ani, care a asigurat transportul cu autoturismul a autorilor, spre şi dinspre locul comiterii faptei.

Astfel, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Suceava, la 05.12.2016, polițiștii Serviciului Investigații Criminale și ai Poliției orașului Liteni, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat patru percheziţii la domiciliile suspecților, ocazie cu care s-a recuperat prejudiciul în proporţie de 60%, au fost ridicate alte mijloace materiale de probă și indisponibilizat autoturismul folosit la comiterea faptei.

Cei 5 suspecţi a fost reţinuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 06.12.2016, să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând să se dispună procedural.
Mai nouă Mai veche