Horia Brenciu & HB Orchestra într-un nou concert la Suceava



Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare" din Suceava vă invită la un concert susținut de HORIA BRENCIU & HB Orchestra.

Horia Brenciu, artistul supranumit „omul-spectacol”, concertează pe 6 aprilie, de la ora 19.00,  la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. În egală măsură, va face senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.

Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi  şi momente surprinzătoare.

Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro, de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 - 12:00 sau de la Secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Informații suplimentare la 0752 092 606.
Mai nouă Mai veche