Stagiu de practică al elevilor jandarmi

În conformitate cu prevederile Curriculum-ului nr. 130116/29.07.2015 pentru pregătirea subofițerilor de jandarmi seria 2015-2017, elevii anului II din Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni vor executa în perioada 13.03-14.04.2017 un ultim stagiu de practică în unitățile operative din Jandarmeria Română.

Toți cei 123 de elevi s-au prezentat în ziua de 13 martie a.c. la sediile unităților din 25 de județe ale țării și din municipiul București, cei mai mulți optând pentru I.J.J. Suceava – 27 de elevi, I.J.J. Botoșani – 11 elevi, I.J.J. Iași – 9 elevi, I.J.J. Vrancea - 9 elevi, I.J.J. Neamț – 8 elevi.

Elevii vor fi repartizați să desfășoare activități specifice în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică din cadrul Jandarmeriei Române (detașamentelor din grupările de jandarmi mobile, detașamentelor mobile ale inspectoratelor de jandarmi județene, plutoanelor și grupelor de supraveghere și ordine publică, precum și în cadrul secțiilor și posturilor de jandarmi ordine publică montane/balneare).

Pe timpul stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unității în care au fost repartizați și nu vor întocmi acte procesuale și procedurale de constatare și sancționare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.