Arbore: Șofer beat a provocat un accident pe drumul La Comandă

La data de 03.04.2017, ora 20.20, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Arbore, pe DC „La Comandă”, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 03.04.2017, un localnic de 54 de ani a condus autoturismul, pe DC ”La Comandă” pe raza comunei Arbore, ocazie cu care, a oprit pe partea dreaptă pentru a coborî pasagerul din interior, un localnic de 23 de ani, care a fost implicat într-o altercație cu doi bărbați din municipiul Rădăuți.
Cele 4 persoane au fost conduse pentru cercetări la sediul Postului de poliție Arbore, ocazie cu care, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Rădăuți, a reclamat faptul că, a fost călcat pe laba piciorului stâng de autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche