Horodnic de Jos: Localnic fără permis urmărit un kilometru de polițiști

La data de 10.04.2017, ora 19.35, în timp ce acționa pe raza comunei Horodnic de Sus, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a observat un autoturism care se deplasa pe DN 2E și al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție a virat pe DC 45 și a mărit viteza de deplasare.
În cauză, s-a procedat la urmărirea autoturismului cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, iar după circa 1 km, conducătorul auto a oprit în fața unui imobil.
Conducătorul auto, a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Horodnic de Jos.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autovehiculul aparține tatălui tânărului, un bărbat de 51 de ani din comuna Horodnic de Jos, care i l-a încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice, deși știa faptul că, fiul său nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 21 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar tatăl său de 51 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.