Ițcani: Șofer care s-a izbit într-un stâlp s-a prezentat după trei zile la spital cu amețeli. Avea traumatism cranio-cerebral și contuzie la coloana cervicală

La 20.04.2017, în jurul orei 23.00, un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gr. Al. Ghica din municipiul Suceava, având direcţia de deplasare Rădăuţi spre Suceava, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta şi la condiţiile carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a acroşat un stâlp.
În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului. După accident, şoferul, s-a deplasat la domiciliu, iar a doua zi, în jurul orei 09.00, s-a prezentat la sediul Biroului Rutier, unde a declarat evenimentul (precizând că nu a suferit leziuni). Acesta a fost sancţionat contravenţional şi i s-a eliberat autorizaţie de reparaţie.
La data de 23.04.2017, în jurul orei 18.00, întrucât avea ameţeli, şoferul s-a prezentat la Spitalul Județeana Suceava, unde a fost diagnosticat cu: „TCC prin accident rutier, contuzie coloana cervicală”, fără a rămâne internat.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche