Moara: Șofer arestat după ce a acroșat un biciclist și a fugit de la locul accidentului

La data de 21.04.2017, în jurul orei 19.35, un bărbat, de 42 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, pe strada Universității, din comuna Moara, a acroșat cu partea laterală dreapta pe un bărbat, de 37 ani, din mun. Suceava, care se deplasa cu bicicleta în aceiași direcție, suferind leziuni ușoare.
Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar din verificările efectuate la locuința pe care o deține în localitatea Moara cât și la domiciliul părinților acesta nu a fost identificat.
Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche