Suceava: Transport de lemn fără acte depistat pe bulevardul 1 Decembrie 1918

La data de 04.05.2017, ora 18.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit pentru control pe B-dul 1 Decembrie 1918, din localitate, autoutilitara încărcată cu material lemnos condusă de un bărbat de 50 de ani din comuna Râșca și în care se afla ca pasager, proprietarul autovehiculului, un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate.
În urma verificării documentelor, polițiștii și specialiștii Ocolului Silvic Pătrăuți, prezenți la fața locului au constatat neconcordanțe privind cantitatea de material lemnos transportată și cea menționată în documente, motiv pentru care, s-a procedat la inventariere, ocazie cu care, lucrătorii silvici au stabilit faptul că, bărbatul transporta 11,28 m.c. material lemnos și nu 8,00 m.c. justificată prin avizul de însoţire prezentat la control.
În cauză s-a dispus confiscarea diferenţei de material lemnos, respectiv 3,28 m.c. lemn de foc ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Pătrăuți, iar proprietarul mijlocului de transport și a materialului lemnos, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 4.500 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, modificată.
Mai nouă Mai veche