Fundu Moldovei: Un tractorist beat a provocat un accident rutier, pe DJ 175

La 14.06.2017, ora 17.55, în timp conducea autoturismul de DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, un bărbat de 44 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, a efectuat manevra de depăşire a tractorului condus de un bărbat de 39 de ani din comuna Fundu Moldovei, care, fără să se asigure, a schimbat direcţia de mers spre stânga, acroșând partea din spate a autoturismului.
Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 44 de ani și de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de 39 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 39 de ani are permisul de conducere anulat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducere unui autovehicul de către o persoană cu permisul anulat” şi ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche