Dumbrăveni: Moped izbit în plin de o mașină, pe un drum comunal. Două persoane au fost rănite

La 29.07.2017, ora 16.10, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe un DC neclasificat, din comuna Dumbrăveni, o localnică de 24 de ani, a pătruns uşor pe contrasens, întrucât pe sensul său de mers se afla un autoturism parcat, moment în care, a intrat în coliziune frontală cu mopedul înregistrat, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Siminicea.
În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului mopedului, precum şi rănirea ușoară a pasagerului de pe moped, un minor de 16 ani, din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Conducătoarea auto şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

IPJ Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.