Vama: Mașină cu țigări ascunse printre lădițe cu legume și fructe, confiscată de polițiști

La data de 07.07.2017, în baza unor date şi informaţii deţinute de poliţişti, pe raza comunei Vama a fost instituit un filtru rutier, în vederea identificării unui autoturism susceptibil de a transporta țigări de contrabandă.În jurul orei 09.55, echipajul de poliție din cadrul SPR 14 Vama a identificat în trafic autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin iar în interior se aflau mai multe lăzi cu legume și fructe.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la faptul că acesta ar transporta țigări de contrabandă, autoturismul a fost condus la sediul secției de poliție, unde, în urma verificării amănunțite, au fost identificate în interior 902 pachete de țigări de contrabandă (18.040 bucăţi ţigarete).
Întreaga cantitate de țigări și autoturismul, în valoare de aproximativ 13.000 lei, au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „contrabandă”.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

IPJ Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.