Horodniceni: Accident mortal la Mihăiești

La data de 31.07.2017, ora 03.45, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că pe raza localității Mihăești, comuna Horodniceni, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.
Din verificări a reieșit că la data de mai sus, ora 03.40, un bărbat de 36 ani din mun. Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 209 A din direcția Rotopănești către Fălticeni, pe raza localității Mihăești, a pătruns pe contrasens și a accidentat mortal pe o femeie de 46 ani din localitatea Moara care se deplasa pe sensul de mers Fălticeni către Rotopănești în calitate de pieton, având aceeași direcție de mers ca și autoturismul.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 m g/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche