Izvoarele Sucevei: Motocliclist accidentat mortal de un șofer beat, la Brodina de Sus

La 04.08.2017, ora 20.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 176A, în interiorul localității Brodina de Sus, comuna Izvoarele Sucevei, un localnic de 28 de ani, a surprins şi accidentat mortal un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, care circula din sens opus, conducând o motocicletă neînmatriculată.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 24 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Conducătorul auto de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
Mai nouă Mai veche