Vatra Dornei: Un localnic a furat un telefon și bani de la o vecină

La 30.08.2017, ora 17.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de o localnică de 78 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.
În urma activităților investigativ-operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un bărbat de 63 de ani, din aceeași localitate, care locuiește în proximitate și care, o ajuta pe victimă la diverse treburi gospodărești.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 29.08.2017, în jurul orei 18.00, profitând de neglijența victimei care a lăsat ușa de acces descuiată și a plecat la un grajd pentru a-și hrăni animalele, autorul a pătruns în imobil și a sustras o sumă de bani și un telefon mobil nefuncțional, după care a plecat, prejudiciul fiind de circa 64 de lei.
Cu ocazia audierii, bărbatul de 63 de ani și-a luat angajamentul că va restitui în timp util suma de bani sustrasă, întrucât dorește să se împace cu persoana vătămată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche