Alcoolemia șoferului care a provocat accidentul de la Ilișești, stabilită de medicii legiști dintr-un braț secționat în impact

Ciprian Năsăudeanu, șoferul care a provocat accidentul rutier mortal produs miercuri la Ilișești, ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan. Conform unor surse apropiate anchetei, polițiștii au identificat martori care le-ar confirmat faptul că tânărul băuse la petrecerea de Halloween la care a participat în Suceava.

Informațiile urmează să fie confirmate de investigațiile oficiale. Medicii legiști suceveni au efectuat deja joi primele trei necropsii în cazul Simonei Lazarovici și a fraților Beniamin Marian Paraliuc și Emanuel Darius Paraliuc, iar vineri vor fi efectuate și necropsiile pentru Ciprian Năsăudeanu și Andrei Prelucă.

Se pare că deși toate cele cinci victime au fost carbonizate, medicii legiști vor putea face analize pentru a stabili dacă șoferul consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise. Surse apropiate anchetei au pecizat că, în urma impactului dintre autoturismul Audi A6 și camion, brațul stânga al șoferului Ciprian Năsăudean a fost secționat și a fost aruncat pe carosabil, în afara mașinii. Din acest braț medicii legiști au reușit să preleveze probe biologice, în urma analizelor urmând a se stabili dacă șoferul a consumat alcool sau alte substanțe interzise.

Ciprian Năsăudeanu


Mai nouă Mai veche