Tupeu de infractor: Individ anchetat pentru fugă de la locul accidentului, prins la volanul unei mașini cu numere false

La data de 04.11.2017, ora 19.50, în timp ce acționa pe raza comunei Arbore, un echipaj de poliție a oprit pentru control autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 67 de ani.
Cu ocazia verificării permisului de conducere prezentat de conducătorul auto, polițiștii au constatat faptul că, acesta este expirat din 20.12.2016.
Totodată, din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că, bărbatul de 67 de ani, nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiind cercetat de Poliţia municipiului Rădăuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, iar numărul de înmatriculare al autoturismului aparține unui alt vehicul.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals”, ce va fi soluționat procedural.

Mai nouă Mai veche