Recidivist prins de polițiști după ce a spart un tonomat de cafea, pe strada Curtea Domnească


La data de 20.12.2017, orele 15:25, o patrulă de ordine publică a fost dirijată de către ofiţerul de serviciu al Poliţiei Mun. Suceava să se deplaseze pe str. Curtea Domnească din mun. Suceava întrucât o persoană a sustras bani dintr-un tonomat de cafea situat la parterul unei clădiri.

În zonă, patrula a identificat imediat o persoană de sex masculin care, după legitimare s-a stabilit că este un bărbat de 37 ani din Siminicea.

La parterul imobilului de la adresa susmenționată a fost identificat un tonomat de cafea ce prezenta urme de forţare.

Bunurile găsite asupra bărbatului de 37 de ani au fost ridicate pe bază de dovadă şi predate Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora.

Totodata, la sediul Politiei mun Suceava s-au efectuat verificări în urma cărora a rezultat faptul că bărbatul are măsura controlului judiciar activă incepand cu 23.10.2017.

Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au procedat la probarea activității infracționale, față de suspect dispunându-se continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, având în vedere starea de recidivă în care se află acesta.

Față de abărbat, poliţiştii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.
Mai nouă Mai veche