Fălticeni: Un individ beat s-a răsturnat cu mașina în șanț, pe strada Plutonier Ghiniță


La 22.02.2018, ora 13.30, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe strada Plutonier Ghiniţă din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, însă, unul din conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Moara, răsturnat într-un şanţ în afara părţii carosabile şi un autovehicul care prezenta avarii în partea laterală.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 41 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto de 41 de ani, fiind reţinut pentru 24 ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 23.02.2018, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru stabilirea unor măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche