Rădăuți: Pieton beat lovit cu oglinda retrovizoare de o femeie care a plecat de la locul accidentului

La 26.02.2018, în timp ce conducea autoturismul pe str. 1 Mai, din municipiul Rădăuţi, o localnică de 30 de ani, a acroşat cu oglinda retrovizoare, un bărbat de 27 de ani din comuna Brodina, care, în calitate de pieton, se deplasa pe carosabil din sens opus.
În urma impactului, conducătoarea auto a oprit autoturismul, a purtat discuții cu pietonul, acesta declarând că nu a suferit leziuni și nu solicită intervenția unui echipaj medical, după care și-a continuat deplasarea spre domiciliu.
La scurt timp, victima a apelat „S.N.U.A.U. 112” și a solicitat sosirea unui echipaj de poliție la fața locului, deoarece conducătoarea auto a părăsit locul accidentului.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche