Țeapă pe OLX! Un vicovean a plătit 111 lei pe un telefon defect


La 16.03.2018, ora 15.30, la sediul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a sesizat faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 12.03.2018, bărbatul a văzut un anunţ online, pe un site specializat în vânzări, cu privire la un telefon mobil, pe care acesta voia să îl achiziţioneze. Acesta a purtat o discuţie telefonică cu o persoană de sex masculin, în urma apelării numărului de telefon aferent anunţului, înţelegându-se cu acesta cu privire la preţ şi metoda livrării. Aceştia au convenit ca telefonul să fie trimis, iar coletul să fie ridicat prin ramburs contra sumei de 111 lei.

În 16.03.2018, în jurul orei 10.00, bărbatul de 42 de ani s-a deplasat pentru a ridica coletul în cauză, plătind pentru acesta suma de 111 lei. Când a deschis coletul acesta a observat faptul că telefonul nu este funcţional şi nu corespundea cu caracteristicile din anunţul postat online. Acesta a încercat în repetate rânduri să contacteze persoana cu care a discutat, însă nu a reuşit, aceasta având telefonul închis.

Partea vătămată a depus plângere în cauză întocmindu-se dosar penal privind infracţiunea de „înşelăciune”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.