VIDEO Individ rupt de beat, filmat la volan pe E85. Sesizați de ceilalți șoferi, polițiștii l-au oprit și au constatat că avea 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat

La 24.04.2018, ora 15.29, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că un autoturism care circulă pe raza comunei Fântâna Mare are o deplasare sinuoasă și prezintă risc pentru siguranța participanților la traficul rutier.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost oprit pe DN 2, pe raza comunei Fântâna Mare, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind Ion Filote, de 57 de ani, din municipiul Rădăuți.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.