Patronii DUO MAT Retail au fost reținuți în arest pentru delapidare și fals



Daniel Mihai Crețu (foto stânga) și Iuliana Nimingean, administratorii SC Duo Mat Retail SRL Suceava, au fost reținuți în arestul IPJ Suceava, joi seară, într-un dosar în care sunt învinuți de delapidare și fals. Cei doi au fost încătușați după ce polițiștii sucevenii au făcut mai multe percheziții. Suspecții au fost audiați în legătură cu o presupusă delapidare a unei sume de 1,7 milioane de lei din conturile societății comerciale, scrie Obiectiv de Suceava.

Dosarul a fost deschis după ce câteva sute de persoane au sesizat poliția pentru că au plătit materiale de construții pe care nu le-au mai primit niciodată.

Înfiinţată în octombrie 2014 pe numele Iulianei Nimngean, societatea Duo Mat Retail SRL Suceava a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 18,48 milioane lei, având în medie 50 de angajaţi. Pentru anul următor, firma nu mai mai depus bilanţ la Finanţe.

Duo Mat Retail SRL a înregistrat primele incidente de plată cu bilete la ordin în perioada 14-21 noiembrie 2016. Refuzurile la plată au continuat inclusiv în anul 2017. În martie 2018 firma administrată de Iulian Nimingean și Daniel Mihai Crețu acumulase 77 de bilete la ordin refuzate la plată în valoare totală de 1,74 milioane lei, scrie supervizor.ro.

La 16 februarie 2018, Asico Trans SRL Suceava a depus la Tribunalul Suceava o cerere prin care cere insolvenț Duo Mat Retail SRL. Procedura insolvenței se află pe rolul instanței.
Mai nouă Mai veche