Un tinerel fără permis a făcut accident cu o mașină cu numere false, la Călinești

La data de 20.06.2018, ora 16.30, polițiștii din cadrul SPR 5 Dărmănești au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Călinești, un bărbat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului.
La fața locului a fost identificat autoturismul avariat, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr de 21 de ani, din com. Șerbăuți.
În urma verificărilor s-a constatat faptul că seria de șasiu nu a fost găsită în bazele de date, iar la verificarea plăcuțelor de înmatriculare s-a constat faptul că acestea corespund unui alt autoturism.
Conducătorul auto a fost condus la sediul Secției de Poliție Dărmănești, unde s-a constatat faptul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals” și „conducere fără permis”.
Mai nouă Mai veche