Motociclistul implicat în accidentul mortal din Obcini avea alcoolemia de 2,15 la mieMedicii legiști au descoperit că motociclistul implicat în acccidentul mortal din Obcini avea o alcolemie uriașă, 2,15 grame la mie în sânge.

Consumul excesiv de alcool pare să fie una cauza accidentului mortal produs săptămâna trecută în cartierul Obcini al municipiului Suceava. Două persoane au murit după ce motocicleta pe care se aflau a fost izbită de un autocar. Tânărul care conducea motocicleta, Alexandru Lucescu (foto stânga), avea o alcoolemie de 2,15 grame la mie în sânge.

Accidentul s-a produs luni, 3 septembrie, în intersecția semaforizată de la intrare în cartierul Obcini din municipiul Suceava. În jurul orei 3.20, o motocicletă care circula cu viteză dinspre spital a fost lovită de un autocar care intrase în intersecție pentru a vira stânga spre Calea Obcinilor.

Autobuzul a trecut efectiv peste motocicletă. Cele două persoane de pe motocicletă au rămas prins sub autocar, în zona roților din spate. Cele două persoane aveau leziuni incompatibile cu viața, iar salvatorii au pronunțat decesul.

În autocar se aflau 67 de persoane, dintre care 20 de copii. Toți călătorii au naționalitate ucraineană. Persoanele din autocar nu au avut nevoie de asistență medicală.

Motocicleta era condusă de Alexandru Lucescu, de 29 de ani, din Ipotești. Pasager era Ionuț Ghivnici (foto dreapta), de 17 ani, din Tișăuți.

Momentul impactului a fost suprins de o cameră de supraveghere.

Citește și:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.