FOTO VIDEO Accident mortal la Slatina. Un puștan beat și fără permis s-a izbit cu mașina într-un stâlp, pasagerul din dreapta a murit pe loc



La 27.10.2018, ora 11.00, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 209A, din comuna Slatina, un minor de 17 ani, din municipiul Suceava, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.
În urma impactului, a rezultat decesul unui minor de 17 ani, localnic, pasager în autoturism, precum și rănirea conducătorului auto.
Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ulterior, în jurul orei 13.59, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „.S.N.U.A.U. 112” despre faptul că un bărbat de 28 de ani, din comuna Slatina, a fost și el victimă în accidentul rutier produs pe raza localității, fiind pasager în autoturism, dar a plecat de la fața locului.
Victima, ce a suferit leziuni minore, a fost transportată la spital, fără să necesite internarea.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.







Mai nouă Mai veche