FOTO Impact violent între un TIR și o mașină la Cumpărătură

Accident rutier pe raza localității Cumpărătura între un TIR și un autoturism. Două victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Suceava. A intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM+B2), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Conform IPJ Suceava, „la 05.03.2019, în jurul orei 16.53, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 în afara municipiului Suceava, un bărbat de 33 de ani din comuna Fântâna Mare, s-a angajat în depășirea ansamblului auto cu remorcă condus de un bărbat de 54 de ani din județul Iași, fără să se asigure corespunzător, ocazie cu care, în încercarea de a evita impactul cu un autoturism care circula din sens opus, a tras dreapta de volan intrând în coliziune cu autoutilitara, după care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a doi bărbați de 63 de ani, unul din comuna Fântâna Mare și celălalt din municipiul Fălticeni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”.







Mai nouă Mai veche