Un șofer a fost depistat beat la volan în timp ce tracta o mașină cu defecțiuni grave la sistemul de iluminare, pe strada Calea Cernăuți din Vicovu de Sus. Avea 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat


La 22.03.2018, la ora 19.20 , o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Calea Cernăuţi pe raza oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care prezenta defecţiuni grave la sistemul de iluminare şi care circula pe direcţia Straja-Vicovu de Jos, având aceeaşi direcţie de deplasare cu autospeciala poliţiei.
Autoturismul sus-menţionat era remorcat de către un alt vehicul trăgător.
Conducătorul autoturismului remorcat a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani din Vicovu de Sus.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Conducătorul autoturismului care tracta vehicului condus de tânărul de 31 de ani, a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Vicovu de Sus.
Întrucât conducătorul auto de 50 emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche