Panou ironic pe drumul pe care toți șoferii își rup mașinile: „Aici sunt banii dumneavoastră! Atenție la gropi! Mulțumim CNAIR”. Groapa extrem de periculoasă, astupată cu pavele de un localnic



Șoferii s-au săturat până peste cap de gropile-capcană de pe DN 17A și au pentru că nimeni nu le ia în seamnă nemulțumirile nu le-a mai rămas decât să apeleze la ironie. Pe tronsonul Rădăuți - Marginea, lână una dintre cele mai periculoase gropi din asfalt, acolo unde mulți șoferi și-au tăiat cauciucurile și și-au distrus jantele, a fost amplasat un panou cu un mesaj ironic la adresa CNAIR.

„Aici sunt banii dumneavoastră! Atenție la gropi! Mulțumim Companiei Naționale de Administrare a Infrstructurii Rutiere”, se poate citi pe panou lângă două fotografii cu un cauciuc tăiat și groapa periculoasă.

Groapa foarte periculoasă a fost acoperită temporar cu pavele.

Nu știm dacă pavelele, de mai multe tipuri și dimensiuni, au fost amplasate în groapă de reprezentanții CNAIR sau de șoferul care a amplasat și panoul și care n-a mai putut îndura chinul zilnic și riscul de a-și distruge mașina.

Mai nouă Mai veche