Tânăr reținut în arest după ce a spart un chioșc de ziare și a furat mai multe CD-uri cu muzică


La 04.04.2019, ora 09.00, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de o localnică de 51 de ani, gestionar în cadrul unei societăți comerciale, despre faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un chioșc de ziare aparținând firmei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 03/04.04.2019, prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute au pătruns în interiorul chioșcului și au sustras bani și diverse CD-uri cu muzică, prejudiciul fiind de circa 175 lei.

În urma activităților investigative întreprinse de polițiștii, autorului faptei a fost identificat ca fiind un localnic de 19 ani, cunoscut cu antecedente penale.

Întrucât, tânărul se afla sub două măsuri de control judiciar, dispuse de Tribunalul Giurgiu și Parchetul de pe Judecătoria C-lung Moldovenesc și avea calitatea de inculpat în alt dosar de „furt calificat”, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de oare, suspectul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 05.04.2019, să fie prezentat Parchetul de pe Judecătoria C-lung Moldovenesc cu propunerea
de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural
Mai nouă Mai veche