O tânără din Putna a dat cu mașina peste o fetiță din Vicovu de Sus și a fugit de la locul accidentului fără să anunțe poliția


La 06.06.2019, în jurul orei 12.00, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni din oraşul Vicovu de Sus, o minoră de 12 ani din localitate, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducătorul auto a oprit şi a purtat o discuţie scurtă cu victima, după care, a părăsit locul accidentului iar minora s-a deplasat la şcoală, fără a sesiza cadrele didactice despre eveniment.

Ulterior, în jurul orei 17.50, după ce a ajuns la domiciliu, minora a relatat cele întâmplate părinţilor care au sesizat evenimentul prin "S.N.U.A.U. 112", solicitând intervenţia unei ambulanţe. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astfel, la 07.06.2019, în urma activităţilor întreprinse de poliţişti, s-a reuşit identificarea autoareai accidentului rutier, ca fiind o tânără de 22 de ani, din comuna Putna, care a recunoscut fapta comisă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "vătămare corporală din culpă" şi "părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia", ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche