IPJ Suceava: 223 de amenzi aplicate în weekend pentru depășirea vitezei legale


În perioada 02.08.-04.08.2019, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune punctuală pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Au fost controlate 391 de autovehicule, fiind aplicate 223 de sancţiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Polițiștii au mai retras 26 de permise de conducere pentru viteză și au constatat săvârșirea a 10 infracțiuni rutiere.
Exemple:
  • La 02.08.2019, ora 10.00, a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava un bărbat de 44 de ani din comuna Dumbrăveni, care conducea autoturismul deși avea permisul de conducere suspendat. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.
  • La 04.08.2019, un bărbat de 25 de ani din comuna Dumbrăveni a fost identificat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 29 din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche