Un tânăr băut la volan s-a izbit cu mașina într-un gard din Zvorîștea. Avea 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat


La 26.10.2019 ora 19.30, patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localității Zvoriștea, a fost sesizată prin SNUAU 112 despre producerea unui accident pe raza localității, de către o persoană care nu a dorit să-și declare identitatea.
La locul indicat de apelant, respectiv DJ 291A în fața unei locuințe din localitatea Zvoriștea, a fost identificat un autoturism avariat în gardul locuinței menționate, în urma unei tamponări. De asemenea la fața locului a fost identificat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăt de 22 ani din comuna Zamostea.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, la ora 20.12 rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” urmând a fi soluționat procedural de Secția de Poliție Adâncata.
Mai nouă Mai veche