O tânără fără permis a tamponat o mașină la Dornești și a fugit de la locul accidentului


La 19.11.2019, ora 14.08, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de o femeie de 38 de ani din comuna Dornești despre faptul că, a fost implicată într-o tamponare pe raza localității de domiciliu, iar celălalt conducător auto a plecat de la fața locului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dreptății din comuna Dornești, victima a fost acroșată de o autoutilitară, care și-a continuat deplasarea, fără a opri.
Pe timpul cercetărilor, la sediul Poliției municipiului Rădăuți s-a prezentat o tânără de 19 ani din comuna Frătăuții Noi, care a declarat faptul că, ea a condus autoutilitara pe ruta comuna Frătăuții Noi – comuna Dornești și retur, iar în jurul orei 14.00, a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza comunei Dornești, însă, din cauza emoțiilor, a plecat de la fața locului.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche