Un individ beat care și-a scăpat portofelul pe jos la o crâșmă din Râșca a sunat la 112 și a reclamat că i-ar fi fost furat


Sâmbătă, 7 decembrie 2019, ora 21.16, polițiștii SPR1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de Petrică N., de 30 ani, din comuna Rîșca, despre faptul că i-a fost furat portofelul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 18.00, Petrică N. s-a deplasat la barul Muntean, unde a consumat băuturi alcoolice, împreună cu mai mulți tineri din localitate. În jurul orei 21.00, bărbatul s-a deplasat singur la magazinul Cofan, aflat la o distanță de 300 de metri față de localul unde se afla, pentru a-și cumpăra țigări. La întoarcere a observat faptul că îi lipsește din buzunar portofelul în care avea suma de 1.700 lei, cartea de identitate și permisul de conducere.

Procedând la efectuarea de verificări în zonă, la aproximativ 100 de metri față de bar, pe marginea unui trotuar, Petrică N. a găsit portofelul cu întreaga sumă de bani și documentele menționate mai sus.

Din verificări nu rezultă comiterea unei fapte penale. Apelantul a fost atenționat cu privire la modul de apelare SNUAU 112.
Mai nouă Mai veche