O băută începută în zorii zilei de duminică s-a încheiat la spital după o bătaie între petrecăreți


Duminică, 12 ianuarie 2020, ora 10:17, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de către A.L., din municipiul Dorohoi, despre faptul că soțul ei F.L., de 37 ani, din Dorohoi, a fost agresat de către C.I, de 42 ani, din comuna Ipotești.
Ajunși la fața locului, apelanta a declarat că a plecat cu soțul ei cu ambulanța la UPU și a relatat verbal că în cursul zilei de duminică, orele 07:30, împreună cu soțul ei au venit în vizită la C.I. din comuna Ipotești.
În jurul orei 10:00, în timp ce se aflau în locuința lui C.I., pe fondul consumului de băuturi alcoolice între cei doi bărbați a izbucnit un conflict care a degenerat, F.L. fiind lovit de C.I.
La fața locului s-a delasat un echipaj din cadrul SAJ Suceava care a transportat victima la UPU având diagnoticul prezumtiv „agresiune fizică declarativă, etilism acut și tulburări de comportament”.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, cauza urmând a fi soluţionată de Postul de Poliție Ipotești.
Mai nouă Mai veche