Un soț agresiv care a făcut scandal și a spart televizorul și geamurile din casă, dat de soție pe mâna poliției


Duminică, 12 ianuarie, orele 09.00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de către o tânără de 26 ani că a fost agresată fizic de către soțul său de 32 ani în timp ce se aflau în locuința comuna.

În seara de sâmbătă, 11 ianuarie, orele 20.30, tânăra a avut unele discuții contradictorii cu soțul său care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic. În continuare acesta a consumat băuturi alcoolice având același comportament agresiv și i-a adresat amenințări. În jurul orelor 23.00, soțul acesteia a spart geamul de la ușa de acces în camera acesteia iar apoi a distrus televizorul din locuință.

Întrucât i-a fost creată o stare de temere atât pentru ea cât și pentru fiul minor și părinții acesteia, la ora 02.00 aceasta a reușit să plece de la locuința soțului său la părinții săi din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni.

În dimineața de duminică, orele 09.00, tânăra s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,violență în familie” și ,,amenințare”, și a relatat faptul că solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului și că dorește să abandoneze domiciliul familial împreună cu fiul său în vârstă de 4 ani și 5 luni.

În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului, prin prisma răspunsurilor oferite de victimă s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, fapt pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile (120 ore), începând cu data de 12.01.2020, orele 12.20 până pe data de 17.01.2020, orele 12.20.

Ulterior, suspectului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție.
Mai nouă Mai veche