Informare Cod Galben Suceava, 13 octombrie 2015

Temperatura aerului în judeţul Suceava la ora 5,00 a fost cuprinsă între -1,0 grade Celsius la staţia hidrometrică Părhăuţi şi 2,00 grade Celsius la staţia hidrometrică Dolheşti.S-au înregistrat precipitaţii cuprinse între 3,7 l/mp la staţia hidrometrică Dorna Candrenilor şi 30,6 l/mp la staţia hidrometrică Siret.
Stratul de zăpadă este cuprins între 1 cm la staţia hidrometrică Iţcani şi 22 cm la staţia hidrometrică Cîrlibaba.

În judeţul Suceava, la această oră, situaţia se prezintă astfel:

Pe drumurile naţionale din judeţul Suceava, carosabilul este umed; se circulă corespunzător.

Pe raza de activitatea a SDN Suceava
S-a acţionat cu 4 ATB –uri şi 5 UNIMOG-uri şi au fost răspîndite 100 tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează cu 3 utilitare.

Pe raza de activitate a SDN Câmpulung Moldovenesc
Pe DN 17A, carosabilul este umed, s-a acţionat cu 4 ATB–uri şi 4 UNIMOG-uri şi au fost răspândite 41 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează cu 2 utilitare.

Pe drumurile judeţene din judeţul Suceava, carosabilul este umed. S-a acţionat preventiv cu 3 autoutilaje pe 12 drumuri judeţene. Au fost împrăştiate 20 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează 3 cu utilitare.

Linia CFR Păltinoasa–Cacica este închisă. Trenurile sunt deviate pe ruta Stroieşti - Suceava. Trenurile cu destinaţia Cacica sunt anulate.

Toate echipele E.ON Moldova - filiala Suceava sunt în teren şi lucrează la remedierea disfuncţionalităţilor din toate cele 26 de localităţi din judeţul Suceava:
- 2 localităţi (Straja şi Ulma) sunt total nealimentate cu energie electrică;
- 24 de localităţi (Arbore, Botoşana, Brodina, Broşteni, Crucea, Frasin, Fundu Moldovei, Gura Humorului, Horodnic, Moldoviţa, Ostra, Pîrteştii de Jos, Rădăuţi, Rîşca, Siminicea, Slatina, Stulpicani, Suceava, Todireşti, Vama, Vatra Moldoviţei, Mălini, Vicov, Volovăţ) sunt parţial nealimentate cu energie electrică.
În localitatea Crucea, echipele operative E.ON sunt ajutate de echipe ale Direcţiei Silvice Suceava, în vederea degajării arborilor căzuţi.

În momentul de faţă, se lucrează la remedierea a 22 linii electrice şi a 115 posturi de transformare.

Cotele şi debitele principalelor râuri din judeţ au fost în creştere.

Şcoli care nu funcţionează astăzi : Moldoviţa, Suceviţa, Horodnic de Sus.
Mai nouă Mai veche