Târgul locurilor de muncă, 12 octombrie 2015, la Shopping City Suceava, sala City Gallery

Organizarea burselor pentru ocuparea locurilor de muncă este o intervenție constantă și tradițională a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pe piața suceveană a muncii, în scopul identificării tendințelor de angajare și a echilibrării cererii cu oferta de forță de muncă.

Târgul locurilor de muncă, din data de 12.10.2015, la Shopping City Suceava, sala City Gallery, ora 10, este o eperiență nouă, prin care ne propunem o valorificare a edxpertizei și resurselor în parteneriat, împreună cu Centrul Diecezan Caritas Iași și S.C. RU Europe SRL Brăila.

Colaborarea cu Ru Europe SRL a început anul trecut, prin implementarea în parteneriat a proiectului Job Finder – Formare, Informare şi asistenţă în Dezvoltarea carierei şi Reintegrare profesională, bursa din 12 octombrie fiind una din activitățile prin care ne propunem să angajăm absolvenții cursului de lucrător în comerț, finanţat din fondurile proiectului. Proiectul se află în derulare şi are ca obiectiv creşterea oportunităţilor de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanelor fără loc de muncă dion Regiunile Nord – Est şi Sud- Est, prin oferirea serviciilor integrate de mediere, informare, consiliere, formare profesională şi asistenţă personalizată.

Centrul Diecezan Caritas Suceava vine cu obiectivul de a facilita contactul angajatorilor locali cu beneficiarii proiectului „F.O.R. – Formare şi Ocupare pentru mediul Rural” care au finalizat un curs de formare profesională şi sunt în căutarea unui loc de muncă. Proiectul este cofinanţat din „Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!” şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.

Agenţii economici interesaţi să participe la târg, sunt rugaţi să ne contacteze din timp, prin transmiterea ofertei de locuri de muncă vacante la una din adresele: ajofm@sv.anofm.ro, contact@caritas-iasi.ro sau la fax: 0230 523279 , în care să menţioneze opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Cooperarea în domeniul ocupării forței de muncă fiind un domeniu de larg interes, invităm toate organizațiile media să participe la Târgul locurilor de muncă.


Director Executiv,
Mirela Adomnicăi

Inspector superior comunicare, presă și relații publice
Capverde Anca
Mai nouă Mai veche