Discuții cu elevii din Bilca despre viitor





În data de 11 noiembrie 2015, Luca Ciubotaru, cel mai tânăr cetățean de onoare al Comunei Bilca, a avut plăcerea de a fi invitat de domnul director, Costică Negru, pentru a sta de vorbă cu elevii claselor I-VIII din Bilca, despre viitorul lor, ca tineri.

Discuțiile au fost foarte dinamice, durând aproape 3 ore. S-a discutat despre rolul tinerilor, despre valori: respect, cinste, corectitudine, solidaritate, despre importanța educației și despre perioada aceasta, a timpului petrecut în școală pe care elevii trebuie să-l fructifice la maxim, despre semnificația juridică a faptelor noastre, ca cetățeni, și despre faptul că acele fapte pot deveni infracțiuni sau contravenții, și ce înseamnă asta.

S-a discutat despre perspective, despre „ce vrei să te faci atunci când vei fi mare”, despre importanța votului, despre importanța comunicării și a unei informări corecte, despre povestea lui Luca, despre povestea elevilor care abia începe, și multe alte subiecte.



Timpul n-a fost suficient pentru întrebări, așa că această legătură creată, astăzi, 11 noiembrie continuă în mediul online, prin intermediul facebook.
Mai nouă Mai veche