Toy Machines lansează primul album discografic, Digital Waves



Formată în 2009 și cu un sound energic, trupa s-a bucurat de un real succes acasă, în Suceava, acesta fiind un prim pas pentru ce avea să urmeze.

Băieții explorează în cei șase ani de activitate marile orașe ale României, urcând pe scena alături de cele mai importante nume ale rockului românesc și nu numai (amintim Alternosfera, Luna Amară, Coma, Vița de Vie, OCS, Implant pentru Refuz, Jinjer, Gândul Mâței, Point Blank, My Own Private Alaska, Rava, Alternativ Quartet, Relative), în același timp susținând scena rock din Bucovina, reprezentată astăzi de festivalul internațional Bucovina Rock Castle.

În ciuda faptului că au urmat studiile superioare în orașe diferite, băieții reușesc să înregistreze primul lor album, demonstrând diversitatea genului alternativ printr-un mozaic de compoziții de sunet și stare.

Albumul conține 10 piese, fiind înregistrat în colaborare cu Luna Recording Studio și Adrian OQ Neagoe, de mix și master ocupându-se Mihai MTZ Neagoe, Alin Gabriel și Oliver Vegh și conține o colaborare inedită cu Mihnea (Luna Amară) și Pityu (Diamonds are Forever).

Toy Machines înseamnă:
Voce/ Synth
- Andrei Drăgușanul
Chitară/ Backing vocals
- Florin Hanu
Chitară
- Andrei Parascan
Chitară Bass
- Alexandru Teișanu
Tobe
- Edward Ciornea

Materialul poate fi ascultat aici:
si este pus la free download si donatii aici: https://toymachines.bandcamp.com/
Mai nouă Mai veche