Conflict de interese: Tomescu Laurențiu Daniel, consilier local al municipiului Fălticeni

Conflict de interese - Tomescu Laurențiu Daniel, consilier local al municipiului FălticeniAgenția Naționalã de Integritate a constatat existența conflictului de interese de naturã administrativã în cazul lui TOMESCU LAURENȚIU DANIEL, Consilier local în cadrul Consiliului local al municipiului Fãlticeni, jud. Suceava.

În calitate de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea a 27 Hotãrâri ale Consiliului local cu privire la aprobarea bugetului unitãții administrativ-teritoriale, inclusiv a bugetului Colegiului Național „Nicu Gane” Fãlticeni, colegiu în cadrul cãrei acesta deține funcția de director adjunct.

Persoana evaluatã a încãlcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) și (2) din Legea nr. 215/2011 precum și dispozițiile art. 75 din Legea nr. 393/2004.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. TOMESCU LAURENȚIU DANIEL nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.
Mai nouă Mai veche