Conferința Internațională din cadrul Proiectului Cross - sectorial Space for Science/ Erasmus+

Conferința Internațională din cadrul Proiectului Cross - sectorial Space for Science/ Erasmus+Marți, 12 Aprilie 2016, începând cu ora 9, în Aula Liceului Teoretic Filadelfia, va avea loc cea de-a doua Conferință Internațională din cadrul Proiectului Cross - sectorial Space for Science/ Erasmus+

Elevii ne vor surprinde cu proiectele lor științifice, dar mai ales ne vor captiva cu rezultatele spectaculoase pe care le-au obținut. Ei ne vor convinge că experimentele științifice nu sunt doar pentru oameni de știință! Ele pot fi distractive pentru toată lumea!

Scopul proiectului Space fot Science este de a atrage atenția asupra importanței și utilității științei în viața de zi cu zi, de a observa misterul științei și de a lărgi orizontul copiilor.Ideea a pornit din dorința de a aduce un plus de calitate educației și de a realiza schimburi de experiență între elevii,studenții și profesorii din România și cei din Finlanda și Norvegia.

Inițiativa proiectului este Espoo Christian School din Finlanda, având ca parteneri următoarele instituții: Liceul Teoretic Filadelfia din România, University of Helsinki din Finlanda, Tanager Junior High School și University of Stavanger din Norvegia, Valley Christian School of San Jose, CA, USA.

La deschiderea evenimentului va participa: Ion Lungu - Primar, Gabriela Scutaru - Inspector școlar general adjunct şi un delegat din partea Consiliului Judeţean Suceava


David Regus
Mai nouă Mai veche