Urmărit internaţional depistat în P.T.F. Siret

Urmărit internaţional depistat în P.T.F. SiretPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean ucrainean, urmărit internaţional, care era căutat de autorităţile din Spania, pentru săvârșirea unor infracţiuni contra persoanei.

În data de 24 aprilie 2016, în jurul orei 03.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul ucrainean Z. Volodymyr, în vârstă de 50 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.
Pe numele lui Z. Volodymyr era emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra persoanei.
Cetățeanul ucrainean a fost predat de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret unei echipe operative din cadrul I.P.J. Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Suceava
Comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan
Mai nouă Mai veche