Vizita ASR Principesa Maria în județul Suceava

Vizita ASR Principesa Maria în județul SuceavaAstăzi, 25 aprilie 2016, Alteța Sa Regală Principesa Maria s-a aflat într-o vizită regională cu caracter public în județul Suceava.

La începutul zilei, Alteța Sa Regală s-a întâlnit, la sediul Prefecturii județului Suceava, cu domnul Atanasă Nistor, subprefectul județului. După întrevederea de la Instituţia Prefectului, Principesa Maria a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei şi Centrul de Recuperare Blijdorp.

Începând cu orele 16.00, ASR Principesa Maria a luat parte la evenimentul de lansare a volumelor regale apărute la Curtea Veche Publishing, „Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe și „Balcicul Reginei Maria” de Diana Mandache, eveniment ce s-a desfăşurat în incinta Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”. Cu această ocazie, au luat cuvântul domnul Gabriel Cărăbuş, directorul Bibliotecii, precum și doamna Brânduşa Steiciuc, profesor la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Evenimentul de lansare s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de Alteța Sa Regală Principesa Maria.
Mai nouă Mai veche