Polițiștii acționează pentru asigurarea și menținerea ordinii și siguranței în zona centrelor organizate pentru desfășurarea evaluărilor naționale

Polițiștii acționează pentru asigurarea și menținerea ordinii și siguranței în zona centrelor organizate pentru desfășurarea evaluărilor naționale

Peste 170 de polițiști suceveni acționează zilnic suplimentar, în perioada 27 – 29 iunie 2016 pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a Evaluării Naționale 2016 la nivelul judeţului Suceava.

Pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează în teren.

Astfel, pe durata examenelor din Evaluarea Națională 2016, 5.173 de poliţişti acționează la nivel naţional, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente.

La nivelul judeţului Suceava, 177 de poliţişti de ordine public, poliţişti rutieri dar şi din alte structure acţionează zilnic pentru securizarea zonelor şi prevenirea şi combaterea oricăror fapte antisociale.

Polițiștii vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, pot afecta liniștea și siguranţa publică. În acest sens, cele 167 de centre de examinare organizate la nivelul judeţului Suceava sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

După prima zi de susţinere a probelor programate, urmare a măsurilor dispuse nu au fost semnalate evenimente, activităţile desfăşurându-se în condiţii de deplină normalitate şi siguranţă.

Poliţiştii sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât Evaluarea Națională 2016 să se desfășoare în condiții de normalitate.

Poliţiştii urează mult succes tuturor celor care susţin Evaluarea Națională!
Mai nouă Mai veche