Accident rutier pe raza localităţii Păltinoasa, 17 iulie 2016

Accident rutier pe raza localităţii Păltinoasa, 17 iulie 2016

Accident rutier pe raza localităţii Păltinoasa
17.07.2016, ora anunţării la 112 - 7:11

Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, cu modulul SMURD, sprijiniţi de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier, produs pe raza comunei Păltinoasa, DN17.
La sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit în gardul unei gospodării, proprietate particulară.
În maşină se aflau cinci persoane, toate conştiente, care se întorceau de la o nuntă, inclusiv mirele şi mireasa. Aceasta din urmă, în vârstă de 22 de ani, a rămas încarcerată între fiarele autoturismului.
Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă - au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată şi au predat-o unui echipaj SAJ.
Mirele, în vârstă de 29 de ani, şi încă un tânăr de 18 ani, au fost transportaţi la spital. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la o unitate spitalicească.
Mai nouă Mai veche